Jussin Juoksut 2018

Get Flash to see this player.

KILPAILUN AIKATAULU PE JA LA / 2018

PDF-tiedostoAIKATAULU PE JA LA_2018.pdf (259 kB)

LÄHTÖLISTAT PE JA LA / 2018

PDF-tiedostolahtolista_pe.pdf (28 kB)
PDF-tiedostolahtolista_la.pdf (24 kB)

 

 

Viralliset agilitykisat Tanhuvaarassa 22.-23.6.201

 

Tervetuloa viettämään Juhannusta agilityn merkeissä Savonlinnaan! Kilpailut järjestetään Tanhuvaaran Urheiluopistolla, noin 10 km Savonlinnan kesäisestä keskustasta. Ympäristö kisojen järjestämiseen on mitä loistavin - käy vaikka itse tarkastamjuassa www.tanhuvaara.fi

Tuomarit: Jari Helin, Marja Lahikainen ja Hilpi Yli-Jaskari

Vastaava koetoimitsija: Mira Tervonen p. 0500 675 747, blackjack.mira@gmail.com 

Paikka: Tanhuvaaran urheiluopisto, Moinsalmentie 1042, 57230 Savonlinna

Kilpailualusta: Ulkona, hiekkatekonurmella kaksi kehää, joiden isäntinä HauHau ja Omaeläinklinikka. Kehien välissä 120cm korkea aita.

Radat: Molempina päivinä 1 ja 2 lk agilityrata ja hyppyrata, 3 lk 2x agilityrata ja hyppyrata.

Kisoihin ilmoittautuminen: Sagin Kitu-järjestelmän kautta

Ensimmäistä kertaa kisaavien tulee ilmoittaa etukäteen ilmoittautumislomakkeen viestikentässä, mikäli koira täytyy mitata tai tuloskirja täytyy vahvistaa. Tämä tieto vaikuttaa aikatauluihin.

Mikäli koiran halutaan kilpailevan uudessa kansallisessa kokoluokassa, tulee koiran olla osallistunut ennen kilpailua viralliseen mittaustilaisuuteen kansallisen kokoluokan määrittämiseksi. Omistajan tulee olla siirtänyt koiran KITUssa uuteen kokoluokkaan ennen kilpailuun ilmoittamista. Muista ottaa mukaasi mittaustodistus.

Mikäli koira on on anottu siirrettäväksi omasta luokastaan 1 tai 2 tasoluokkaa alemmaksi, tulee asiasta olla merkintä joko kisakirjassa koetoimitsijan toimesta tai esittää todistus siirrosta.

Ilmoittautumismaksun maksamatta jättäminen poistaa kilpailuoikeuden, ja tulokset voidaan poistaa jälkikäteen.

Ilmoittautumisen jälkeen tapahtuneet luokkamuutokset ja poisjäännit: raija.johansson@keulapuu tai 040 552 8482. Maksunpalautuslomake tulostettavissa alempana tällä sivulla. 

Kisakirje: Erillistä kisakirjettä ei luoda vaan kaikki kisoja koskevat tiedot löytyvät tältä sivulta.

Lähtölistat: Kisapäivästä lähtien ajantasaiset lähtölistat löydät kisapaikalla ilmoitustaululta. 

Kisapaikalla: Kilpailijoiden parkkipaikkana toimii Monrepos-areenan ympäristön parkkialue. Päivätelttoja on mahdollista pystyttää kisakentän viereiselle nurmikentälle. Kentän alueelta löytyvät ilmoittautumispiste ja lämmittelyesteet. Kisa-alueen kartan löydät tältä nettisivulta.

Ilmoittaudu paikan päällä viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua rataan tutustumista. Mikäli kilpailu on koirasi ensimmäinen, ole paikalla jo tuntia ennen. Muista ottaa mukaasi koiran kilpailukirja, rokotustodistus ja rekisteripaperit sekä kopio kilpailulisenssistä. Mikäli koira on siirretty uuteen kokoluokkaan, muista laittaa kisakirjan väliin mukaan mittaustodistus.

1- ja 2-luokissa kilpailevien tulee jättää lappu kilpailukirja väliin, mikäli koiran ei haluta siirtyvän luokkavaihtoon oikeuttavan tuloksen jälkeen seuraavaan tasoluokkaan.

Osallistuvien koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton rokotusohjelman mukaisesti. Muistathan myös antidopingsäännöt.

Juoksuiset nartut on sallittu kaikissa tasoluokissa. Juoksunarttujen tulee käyttää radan ulkopuolella juoksuhousuja ja hihnassa punaista nauhaa. 

Tanhuvaarassa on mahtavat merkatut ulkoilureitit. Kentän vieressä olevassa saaressa ja venerannassa on mahdollista uittaa koiria. Saaresta löytyy myös kaksi grillauspaikkaa. Grillaaminen alueella on mahdollista mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa. Varoitus - saarella saattaa olla liukasta. 

Korjaathan koirasi jätökset alueelta. Kakkapusseja on saatavilla ilmoittautumispisteestä ja alueelta jätesäkkien luota. Koirat on pidettävä kytkettyinä alueella. 

Kisa-alueella on Bajamaja ja Tanhuvaaran tiloissa sisäwc:t, joiden paikat on merkitty aluekarttaan.

Juhannusaaton iltana lämpiää sauna alueella yöpyville kisaajille ja talkooväelle noin klo 19 alkaen. Juhannuskokko palaa myös. Koko kokkoko? - No koko kokko! 

Tanhuvaaran ravintolassa tarjolla seisova pöytä herkkuineen klo 11 - 19 pe ja la.

Kisapäivän aikana voit pulahtaa kylpylässä altaaseen klo 10 - 18 pe ja la.

Lisätietoja Tanhuvaaran majoituksesta ja muusta tarjonnasta saat www.tanhuvaara.fi

Tanhuvaara, kisa-alueen kartta