Arkitottelevaisuus

Rokotetut pennut, tervetuloa mukaan harjoittelemaan!
Arkitottelevaisuusvastaava Laura Kettunen ja koiransa Rilla groenendael.
Arkitottelevaisuudet pidetään Itä-Savon Katsastusaseman parkkipaikalla torstaisin.

Arkitottelevaisuusryhmissä harjoitellaan koti- ja harrastuskoiran perustaitoja toisten koirien ohittamisesta istumiseen ja paikkamakuuseen sekä monia muita koiran elämässä välttämättömiä oppeja. Arkitottelevaisuuskoulutus sopii mainiosti kaiken ikäisille ja tasoisille koirakoille (onhan koirasi rokotettu). Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Varaa tottelevaisuuskoulutuksiin mukaan koiralle maistuvia makupaloja ja/tai lempilelu palkitsemista varten, tukeva panta ja kiinteä nahka- tai nylonhihna sekä kuumalla säällä raikasta juomavettä. Muista ulkoiluttaa koirasi ennen treeneihin tuloa, äläkä tuo kylläistä (vasta syönyttä) tai väsynyttä koiraa harjoittelemaan. Myöskään narttua, jolla on juoksuaika, ei tule tuoda treenipaikalle!

Arkitottelevaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki koiranomistajat. Yhdistyksemme jäsenyys takaa pääsyn peruskoulutuksiin. Järjestämme vuoden mittaan myös teemakursseja, kysynnän ja tarpeen mukaan. 

Arkitottis aikatauluja:

Arkitottelevaisuudet ovat jääneet talvitauolle ja jatkuvat jälleen keväällä (huhtikuussa)! Seuraa ilmoittelua. :)

Koulutusten aikataulut:

Klo 18:00 Pennut, nuoret ja aloittelevat koirakot, koulutus kestää noin puoli tuntia

Klo 18:45 Aikuiset ja osaavat koirakot, koulutus kestää puolesta tunnista 45 minuuttiin, ryhmän koosta ja harjoituksista riippuen

Arkitottelevaisuudet järjestetään Itä-Savon Katsastusaseman parkkipaikalla, osoitteessa Schaumanintie 23, 57230 Savonlinna.

Jos sinulla on kysyttävää arkitottelevaisuuksista, laita sähköpostia Laura Kettuselle, osoitteeseen kettulaura@gmail.com

Yhdistyksessä järjestetään Kaupunkikävelyjä, noin kerran kuukaudessa! Kävelyt vetää Tiina Kankkunen tai Kirsi Lyytinen. Seuraa ilmoittelua yhdistyksen kotisivujen etusivulla ja Facebookissa Kaupunkikävelyjen toteutumisesta.

Kaikki jäsenet koirineen ovat tervetulleita harjoittelemaan kaunista hihnakävelyä ja muihin koiriin rauhallista suhtautumista Tiinan ja Tiinan koirien Sisun, Santun ja Suden kanssa. :)

Muista ottaa mukaan kakkapusseja! 


Muistathan, että talvella treenien pakkasraja on -10 astetta!

HUOMIO!

Pyydämme koirien rokotustodistusta näytettäväksi 1 kerran treenikauden aikana, eli kerran syksyllä ja kerran keväällä. Esitä todistus vetäjälle, joka tarkastaa, että koirasi rokotukset ovat kunnossa. Näin varmistamme turvallisen treenaamisen, niin nuorille kuin vanhoillekin kenttiä käyttäville karvakorville. Kun olet esittänyt todistuksen rokotuksista, voit merkitä seurantalomakkeeseen rastin kohtaan: Koirani on rokotettu. Kiitoksia paljon!