Kokoustiedote 11.10.2023

17.11.2023

Hankehakemus on valmisteltu huolella ja lähetetään piakkoin

Yhdistyksen syyskokous keskiviikkona 15.11. Klo 17. Jäsenmaksua on paine nostaa  30 euroon/vuosi. Nykyisestä hallituksesta ovat lopettamassa Raisa Tiilikainen, Tiina Vihavainen sekä Sofi Lehtinen. Jos puheenjohtajana, hallituksessa, koulutustoimikunnassa tai lajivastaavana toimiminen kiinnostaa, voit olla yhteydessä hallitukseen tai puheenjohtajaan.

Keskusteltiin treenioikeuteen vaadittavien talkoopisteiden kokonaismäärästä 2024 kun Jussin juoksuja ei järjestetä. Tällä hetkellä vaaditaan 10 pistettä, pitäisikö vähentää esim. 8 pisteeseen, jotta kaikilla on mahdollisuus kerryttää pisteitä riittävästi. 

Vuonna 2024 hallituksesta toimimisesta saa täydet talkoopisteet.

Uusia jäsenetuja kysellään sekä mm. mätsäreihin yhteistyökumppaneita

Estehuutokauppaan: hallilta vanha puomi ja pussi (?), kentältä vihreät puiset muuri ja pituus jäävät ylimääräisiksi, kunhan yhdistys saa uudet pehmoesteet, vanha rengas, 1 tokoeste. Tarkastetaan syyslomaviikolla kentältä onko muuta.

Kirpputoripöytä varataan Olivia kirpputorilta, pöytä vuokrataan 2-3 viikoksi ja sen huoltoon tarvittaisiin joku vapaaehtoisista jäsenistä

Aniforman kehonhuoltokurssille ei ole saatu päivämääräehdotuksia, kurssin järjestäminen selviää myöhemmin.

Talven tullen hiiriä ja myyriä pesiytyy hallille. Hiirenloukkuja on tulossa häkkien taakse ym. paikkoihin, joihin koirat ei pääse mutta varotaan silti koirien kanssa ja huolehditaan, ettei mitään syötävää jää hallille edes sisällä olevaan roskakoriin.

Seuraava hallituksen kokous 8.11.2023