Vuosittain jaettavat muistamiset ja niiden jakoperusteet

Yhdistyksen nimissä aktiivisesti toimiville ja yhdistyksen ansioituneille kilpailijoille jaetaan vuosittain erilaisia muistamisia ja kiertopalkintoja. Palkinnot jaetaan yhdistyksen kevätkokouksessa.

Yleistä palkinnoista: 

  • Kunniakirjat jaetaan jokaisessa lajissa vuoden parhaille koirille.
  • Jokainen toimittaa itse henkilökohtaisesi määräaikaan mennessä omat palkintoihin oikeuttavat tulokset niitä vastaanottaville ihmisille.
  • Tulokset esitetään selkeästi, ilman ylimääräisiä tietoja. Tuloksia ilmoittaessa kirjoitetaan koiran rotu, virallinen nimi tai jos koira on x-rotuinen, kirjoitetaan nimen perään sulkuihin x-rotu, loppuun koiran omistajan nimi.
  • Esimerkki: Labradorinnoutaja Urbaanilegendan Tarina, omistaja Kalle Koiranomistaja // 12.5.2016, PAHA1, HK1 // 7.7.2016 PAJÄ3, JK3. Samalla idealla kaikki lajit, päivämäärän perää vain se oman koiran tulos. Huom. ilmoita vain tulokset, jotka vaikuttavat palkintokilpailussa.

Yhdistyksen yhteiset, kaikkien jäsenten väliset palkittavat:

 

🏆 RIKUN MALJA, kiertopalkinto:

Persoonallisin tai muuten mieleenpainuvin koirakko, jonka yhteistyöstä huokuu hyvä mieli ja positiivinen energia. Hallitus määrittelee palkinnon saajan vuosittain ja kaiverruttaa pokaalin valmiiksi saajalleen.


🏆 RISTON SAAPAS, kiertopalkinto:

Tunnustus yhdistyksen eteen tehdystä tärkeästä työstä. Hallitus määrittelee palkinnon saajan vuosittain ja kaiverruttaa pokaalin valmiiksi saajalleen. Nimi kaiverretaan erilliseen nimilätkään, joka lisätään saappaan ympärillä olevaan kaulapantaan.


🥇 VUODEN AKTIIVINEN HARRASTAJA :

Jäsenet valitsevat palkinnon saajan. Kriteereinä seuraavat: aktiivinen harrastaja (ei edellytä kilpailemista tai kilpailuissa menestymistä), osallistuu aktiivisesti yhdistyksen toimintaan, niin tapahtumiin kuin talkoisiinkin. Esiintyy pääosin positiivisella fiiliksellä ja on aina kannustava ja reilu toisia jäseniä kohtaan.


🥇 VUODEN NUORI HARRASTAJA:

Palkinto jaetaan yhdistyksen alle 18-vuotiaalle harrastajalle. Palkinnon saaminen edellyttää aktiivista osallistumista yhdistyksen toimintaan sekä positiivista asennetta ja reilua koiran käsittelytaitoa.


Lajikohtaiset ohjeet "Vuoden koira" tittelin pisteytystä varten