Vuosittain jaettavat palkinnot ja niiden jakoperusteet

Yhdistyksen nimissä aktiivisesti toimiville ja yhdistyksen ansioituneille kilpailijoille jaetaan vuosittain erilaisia muistamisia ja kiertopalkintoja. Palkinnot jaetaan yhdistyksen kevätkokouksessa tai jossain muussa yhdistyksen tapahtumassa. Sivun alaosasta löydät tietoa menestysperusteisesti jaettavista palkinnoista.


Yhdistyksen yhteiset, kaikkien jäsenten väliset palkittavat:

🏆 RIKUN MALJA, kiertopalkinto:

Persoonallisin tai muuten mieleenpainuvin koirakko, jonka yhteistyöstä huokuu hyvä mieli ja positiivinen energia. Hallitus määrittelee palkinnon saajan vuosittain ja palkintovastaava kaiverruttaa pokaalin valmiiksi saajalleen.


🏆 RISTON SAAPAS, kiertopalkinto:

Tunnustus yhdistyksen eteen tehdystä tärkeästä työstä. Hallitus määrittelee palkinnon saajan vuosittain ja palkintovastaava kaiverruttaa pokaalin valmiiksi saajalleen. Nimi kaiverretaan erilliseen nimilätkään, joka lisätään saappaan ympärillä olevaan kaulapantaan.


🏆 JUUSON PYSTI, kiertopalkinto:

Jaetaan vuosittain tasapuolisesti kiertäen kaikkien yhdistyksessä palkittavien harrastuslajien kesken. Palkinnon voi saada, jos menestyksen perusteella kerätyissä pisteissä hävisi niukasti ykkössijan tai jos muusta syystä kyseistä koirakkoa halutaan kannustaa. Hallitus määrittelee palkinnon saajan vuosittain ja palkintovastaava kaiverruttaa pokaalin valmiiksi saajalleen.


🏆 TAIMIN LAUTANEN, kiertopalkinto:

Jaetaan Vuoden näyttelykoira palkinnon saaneen vastakkaisen sukupuolen parhaalle koiralle. Palkintovastaava kaiverruttaa pokaalin valmiiksi saajalleen.


Lajikohtaiset ohjeet menestysperusteisten palkintojen pisteytystä varten