Savonlinnan Palveluskoirayhdistys on vuonna 1952 perustettu aatteellisesti sitoutumaton koiraharrastusseura.

Toimintaperiaatteemme

• Koirien hyvä kohtelu
  • Avoimuus ja kanssaharrastajien arvostaminen
  • Laadukas koulutustarjonta

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Yhdistys on jäsentensä näköinen

Savonlinnan palveluskoirayhdistys tarjoaa jäsenilleen ohjattua koulutusta tottelevaisuudessa, agilityssä, palveluskoirien maastolajeissa sekä rally-tokossa. Lisäksi yhdistys pyrkii järjestämään vuosittain virallisia palveluskoira- ja tottelevaisuuskokeita sekä agilitykilpailuja.

Yhdistyksellämme ei ole palkattua henkilöstöä ja kaikesta sen toiminnasta vastaavat yhdistyksen jäsenet. Näin ollen myös harjoitustiloja sekä -välineistöä pidetään yllä ja kaikki yhdistyksen tapahtumat järjestetään talkoovoimin sekä harrastusmaksujen avulla.

Savonlinnan palveluskoirayhdistys ry:n jäseneksi ovat tervetulleita kaikki koiraharrastajat. Jäseneksi pääsee maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun.