Liity jäseneksi

Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2017-2018 on 20€ varsinainen jäsen ja 10€ perhejäsen. Uusilta jäseniltä peritään ensimmäisen jäsenmaksun yhteydessä 5€ liittymis- ja kirjaamismaksu. Liittymismaksu lisätään myös vanhan jäsenen laskuun, mikäli jäsen on jättänyt jäsenmaksunsa maksamatta viime vuonna erostaan kuitenkaan ilmoittamatta. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

UUDET JÄSENET
Suorita kuluvan vuoden jäsenmaksusi (varsinainen jäsen 25€ sekä perhejäsenet 10€/jäsen) yhdistyksen tilille FI87 5651 1340 0105 10 käyttäen viitettä 17116. Suoritettuasi maksun, täytä allaoleva lomake, liitä Arkistointitunnus - kenttään jäsenmaksusi arkistointitunnus ja lähetä lomake. Muista jatkossa, että lomakkeeseen antamasi sähköpostiosoite ja salasana ovat tunnuksesi Jäsenhuoneeseen eli kirjaa salasanasi talteen!

VANHAT JÄSENET

Vanhat jäsenet saavat jäsenmaksulaskun sähköpostitse automaattisesti helmikuun alkupuolella, mikäli sähköpostiosoite on tallennettu jäsentietoihin jäseneksi liittymisen yhteydessä. Jäsenmaksun eräpäivä on 28.2. Eräpäivän jälkeen lähtee maksamattomista maksuista vielä muistutus. Tämä jälkeen maksamattomien jäsenten katsotaan yhdistyssääntöjen mukaisesti eronneen.

Jäsenrekisteri päivitetään maalis-huhtikuun aikana, jolloin maksamattomat jäsenet poistetaan ja halutessaan liittyä uudelleen yhdistykseen heidän täytyy jälleen maksaa kirjaamis- ja liittymismaksu.

JÄSENMAKSUT VUONNA 2017
Vuosijäsen 20 €