Arkitottelevaisuus

Arkitottelevaisuusryhmissä harjoitellaan koti- ja harrastuskoiran perustaitoja toisten koirien ohittamisesta istumiseen ja paikkamakuuseen sekä monia muita koiran elämässä välttämättömiä oppeja. Arkitottelevaisuuskoulutus sopii mainiosti kaiken rotuisille, ikäisille ja tasoisille rokotetuille koirille.

Huomioi treeniin valmistautuessasi:

1. Muista ulkoiluttaa koirasi ennen treeneihin tuloa.
  2. Älä tuo juuri syönyttä tai väsynyttä koiraa harjoittelemaan.
  3. Ota mukaasi koiralle maistuvia makupaloja ja/tai lempilelu palkitsemista varten.
  4. Pue koiralle tukeva panta ja kiinteä nahka- tai nylonhihna.
  5. Ota mukaasi kuumalla säällä raikasta juomavettä.
  6. Narttua, jolla on juoksuaika, ei tule tuoda treenipaikalle.
  7. Ensimmäisellä kerralla esitä koiran rokotustodistus ohjaajalle.

Ajankohta: Torstaisin 9.8.2018 alkaen klo 18:00, arkitottelevaisuuksien yhteisharjoitus. Koirakot jaetaan tasoryhmiin, pennut ja aloittelevat koirat omassa porukassaan, edistyneemmät koirakot omassa ryhmässään.

Treenipaikka: Itä-Savon Katsastusaseman parkkipaikka

Kaupunkikävelyt

Savonlinnan palveluskoirayhdistys järjestää jäsenistön yhteisiä kaupunkikävelyjä noin kerran kuukaudessa. Kävelyllä harjoitellaan hillittyä hihnakäytöstä ja toisten koirien hallittua ohittamista.

Kaupunkikävelyistä vastaavat Tiina Kankkunen ja Kirsi Lyytinen. Seuraa ilmoittelua yhdistyksen kotisivuilla ja Facebookissa.

Muistathan ottaa mukaan kakkapusseja ja kerätä kaikki koirasi jätökset.

Talvella kaupunkikävelyiden pakkasraja on -10 astetta.