Liity jäseneksi

Vuonna 2021 Savonlinnan palveluskoirayhdistyksen jäsenmaksu on 20€ varsinaiselta jäseneltä ja 10€ perhejäseneltä.

Uusilta jäseniltä peritään ensimmäisen jäsenmaksun yhteydessä 5€ liittymis- ja kirjaamismaksu. Liittymismaksu lisätään myös vanhan jäsenen laskuun, mikäli jäsen on jättänyt edellisvuoden jäsenmaksunsa maksamatta.

Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

UUDET JÄSENET

Suorita vuoden 2021 jäsenmaksusi (liittymismaksu 5 € + 20€/varsinainen jäsen tai 10€/perhejäsen) yhdistyksen tilille FI87 5651 1340 0105 10 käyttäen viitettä 21018. Suoritettuasi maksun, täytä tämän sivun alalaidassa oleva lomake, liitä "arkistointitunnus"-kenttään jäsenmaksusi arkistointitunnus ja lähetä lomake.

VANHAT JÄSENET

Vanhat jäsenet saavat jäsenmaksulaskun automaattisesti joulu-tammikuun vaihteessa. Lasku lähtetetään liittymisen yhteydessä jäsentietoihin tallennettuun sähköpostiosoitteeseen. Jäsenmaksun eräpäivä on 10.1.21.

Eräpäivän jälkeen maksamattomista maksuista lähetetään maksumuistutus. Mikäli jäsen ei muistutuksestakaan huolimatta maksa jäsenmaksuaan, katsotaan tämän yhdistyssäännön mukaisesti eronneen yhdistyksestä.

Jäsenrekisteri päivitetään kunkin vuoden helmikuussa ja tällöin rekisteristä poistetaan myös jäsenmaksunsa maksamatta jättäneet jäsenet. Jos henkilö haluaa liittyä yhdistyksen jäseneksi uudestaan, liittymisestä peritään uusi kirjaamis- ja liittymismaksu.