Miten halliin tai kentälle pääsee treenaamaan?

Kiinnostuessasi jostakin Savonlinnan palveluskoirayhdistyksen lajivalikoimaan kuuluvasta koiraharrastuslajista, suosittelemme aluksi etsimään perustietoja esimerkiksi Suomen Kennelliiton, Suomen Palveluskoiraliiton tai Suomen Agilityliiton sivuilta. Olet myös halutessasi tervetullut seuraamaan yhdistyksemme ohjattuja tai omatoimisia harjoituksia sovittuasi asiasta etukäteen lajin yhteyshenkilön kanssa. Yhteyshenkilöt löydät Yhteystiedot-välilehdeltä.

Myös yhdistyksemme järjestämät kokeet ja kilpailut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua erilaisiin koiraharrastuslajeihin. Talkootöihin osallistumiseen ei vaadita aiempaa kokemusta tai yhdistyksen voimassaolevaa jäsenyyttä. Kokeneempien harrastajien perehdyttämänä saat arvokasta tietoa ja kuulet omakohtaisia kokemuksia eri harrastusten parissa toimimisesta.

Huomioithan että yhdistyksemme treeniryhmissä treenaamiseen liittyy talkoovelvoite. Talkoovelvoite ei koske pelkkään kesäaikaan treenaavia. Katso talkoopisteet välilehti.

Ota rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöihin tai hallitukseen ja tule tutustumaan toimintaamme!

Avainpiilot

Sekä hallilla että kentällä on numeroyhdistelmällä suojattu lukittu avainkotelo. Kotelon sisällä on avain, jolla saa hallin oven ja kentällä varastokontin ja -koppien lukot auki. Numeroyhdistelmä muuttuu kuukauden vaihtuessa. Uusittu numerosarja ilmoitetaan sähköpostitse niille, joilla on treenitilojen käyttöoikeus.

Kun olet laittanut avaimen takaisin avainsäilöön ja sulkenut sen, muistathan sotkea myös numerosarjan, jotta säilö lukkiutuu. Avainkoodiin oikeutettu hallivuorolainen sitoutuu olemaan paljastamatta koodia ulkopuolisille henkilöille. Väärinkäytöstä on seurauksena rahallinen sanktio, jonka suuruus ilmoitetaan hallituksen asiasta päätettyä.

Tuntihintaan hallia vuokraavat voivat sopia avaimen noudosta ja palautuksesta ottamalla yhteyttä joko hallituksen jäseniin tai lajivastaavaan. Avain tulee palauttaa sovitusti heti vuoron päätyttyä.