Talkoopisteet SIVUA PÄIVITETÄÄN!

Talkoovelvoite

Savonlinnan palveluskoirayhdistyksellä ei ole palkattuja työntekijöitä, vaan kaikki toimintamme on riippuvaista jäsentemme aktiivisuudesta. Vaikka yhdistyksemme ei tavoittele taloudellista voittoa, tarvitsemme tuloja muun muassa harjoitushallin vuokraan ja turvallisen harjoitteluvälineistön ylläpitoon. Edellämainittujen kulujen kattaminen pelkillä harrastemaksuilla nostaisi hinnat kohtuuttoman korkeiksi. Tästä syystä yhdistyksemme treeniryhmissä treenaamiseen liittyy talkoovelvoite. Tästä poikkeuksena on pelkän kesäkauden treenaajat, joilla ei ole talkoo- eikä edustuspakkoa. 

Vakiovuoroisen treeniryhmäpaikan säilyttämisen edellytyksenä on, että jäsen kerää 8 talkoopistettä kalenterivuoden aikana. 

Talkoopisteiden keruuaika on yksi (1) kalenterivuosi (1.1. - 31.12.) Pisteitä ei siis voi kerätä ”pankkiin” seuraaville vuosille. Mikäli harrastajan jäsenyys katkeaa, myös talkoopistekertymä nollaantuu.

Myös yhdistykseen kuulumattomat perheenjäsenet ja kaverit voivat kerätä talkoopisteitä jäsenelle. Tuo siis kaverisi mukaan talkoisiin ja hanki tuplapisteet yhdellä iskulla!

Aktiivinen työ myös palkitsee tekijänsä. Yhdistys palkitsee vuosittain kauden aikana eniten pisteitä keränneen työmyyrän sekä sijoitukset 2.-4..

Mistä saa talkoopisteitä?

  • Osallistuminen kokeen/kilpailun/näyttelyn/match shown/muun tapahtuman talkoisiin: 1piste/1 h
  • Ennakkoilmoittautumisten vastaanotto: 1 piste
  • Tuomarina tai vastaavana koetoimitsijana toimiminen (myös möllikisat/mätsärit): 5 pistettä
  • Kanttiinivalmistelut: 1 piste
  • Leipominen tapahtumaan/buffaan (leipomistarvikkeita ei korvata ja leivottavan tuotteen on riitettävä ainakin 10 henkilölle): 1,5 pistettä/tuote
  • Treenien veto (kiinteät agi-/tokoryhmät/arkitottis): 1 piste/h
  • Toimikunnan vetäjänä toimiminen: 7 pistettä/vuosi
  • Yövartiointi agikisoissa: 5 pistettä/vkl
  • Mätsärin järjestäminen yhteensä 10 pistettä (pisteet jaetaan vastuujärjestäjien kesken).
  • Yksittäisen koulutuksen järjestäminen yhteensä 4 pistettä (pisteet jaetaan vastuujärjestäjien kesken).

Talkoopisteitä ei voi "ostaa" rahalla.

Yhdistys korvaa kuittia vastaan tarvikemaksut (ei koske leipomistarvikkeita)

Hallitus voi myöntää talkoopisteitä myös muista seuran toimintaan liittyvistä tehtävistä kannusteena aktiivisuudesta yhdistyksen hyväksi, esim. luennon järjestäminen. Näistä on sovittava hallituksen kanssa aina etukäteen.

Talkoopisteitä ei kerry tarvikkeiden/välineistön lainaamisesta yhdistykselle.

Jos jokin jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä talkoovastaavaan.