Hinnasto

Vakiovuorot

Ryhmäpaikoilla harjoittelu edellyttää Savpk:n edustamista sellaisissa virallisissa kokeissa, joissa edustusyhdistys ilmoitetaan sekä vaadittujen talkoopisteiden (8) keräämistä. Itsenäisessä omatoimivuorossa ilman ryhmäpaikkaa tätä edustusvelvollisuutta ei ole, yhdistyksen jäsenyys ja talkoovelvoite kuitenkin edellytyksenä paikan saamiselle.  Talkoo- ja edustusvelvoite on poistettu kaikissa treenimuodoissa pelkästään kesäkaudella treenaavilta. 

Ryhmäpaikan ja itsenäisen treenipaikan lunastaneilla on mahdollisuus varata itsenäiseen treeniin hallivuoroja vakiotreeniryhmävuorojen ulkopuolelta samaan hintaan. 

Treenattavan koiran ollessa estynyt, voi käyttää varakoiraa.  

Saman päivän aikana ja yhdellä hallivuorolla saa treenata niin montaa koiraa, kuin vakioryhmä- tai itsenäisiä treenipaikkoja on lunastettu. Yksi hallivuoro voi olla pituudeltaan max 2h/treenaaja. Jos sinulla on useampi koira, joita haluat treenata tasapuolisesti ja mieluiten samalla hallikäynnillä, lunasta kaikille koirillesi joko ohjattu tai omatoiminen ryhmäpaikka tai  itsenäinen omatoimipaikka. Poikkeuksen tähän tekee kesäkausi, jolloin sekä ryhmä- että omatoimipaikan omaava voi ryhmäaikojen ulkopuolella treenata useampaakin koiraa samalla treenimaksulla. 

Hallivuokra ja kuukausikortti

Jos sinulla ei ole mitään edellä mainituista vakiopaikoista, voit vuokrata hallia / kenttää tuntihinnalla vakioryhmäaikojen ulkopuolelta. Vakiovuorojen lukujärjestys löytyy kohdasta ”treenivuoron varaaminen”. Tuntihinnalla voi treenata useampi henkilö eli voit kerätä porukan tai käydä kimpassa kaverin kanssa ja jakaa maksun.

Kentän kesäkauden ulkopuoliseen käyttöön et tarvitse talkoopisteitä. Kentän varaus tehdään normaalisti Pihlajaniemen kentän varauskirjan kautta.

Ulkopuoliset toiminnanharjoittajat