Hinnasto

Vakiovuorot

Ryhmäpaikalla harjoittelu edellyttää Savpk:n edustamista sellaisissa virallisissa kokeissa, joissa edustusyhdistys ilmoitetaan sekä vaadittujen talkoopisteiden keräämistä viimeistään kuluvan kauden aikana.

Ryhmäpaikan lunastaneilla on mahdollisuus varata itsenäiseen treeniin hallivuoroja vakiotreeniryhmävuorojen ulkopuolelta rajattomasti samaan hintaan.

Lähtökohtaisesti hallissa ja / tai kentällä treenaavalla koiralla tulee olla vakiovuoroinen ryhmäpaikka lunastettuna.

Treenattavan koiran ollessa estynyt, voi käyttää varakoiraa.

Saman päivän aikana ja yhdellä hallivuorolla saa treenata niin montaa koiraa, kuin vakioryhmäpaikkoja on lunastettu. Jos sinulla on useampi koira, joita haluat treenata tasapuolisesti ja mieluiten samalla hallikäynnillä, lunasta kaikille koirillesi vakioryhmäpaikka. Ohje koskee sekä ohjattuja että omatoimisia vakioryhmävuoroja.

Hallivuokra ja kuukausikortti

Ilman ryhmäpaikkaa voit vuokrata hallia / kenttää tuntihinnalla vakioryhmäaikojen ulkopuolelta. Vakiovuorojen lukujärjestys löytyy kohdasta ”treenivuoron varaaminen”. Tuntihinnalla voi treenata useampi henkilö eli voit kerätä porukan tai käydä kimpassa kaverin kanssa ja jakaa maksun.

Savonlinnan Palveluskoirayhdistyksen Pihlajaniemen kenttää saa käyttää kesäkauden (1.5.-31.8.) ulkopuolella jäsenmaksun hinnalla. Käyttöoikeus koskee sekä kenttää että kentältä löytyviä esteitä. Kesäkauden ulkopuoliseen käyttöön et tarvitse talkoopisteitä. Kentän varaus tehdään normaalisti Pihlajaniemen kentän varauskirjan kautta.