Hinnasto

Savonlinnan Palveluskoirayhdistyksen Pihlajaniemen kenttää saa käyttää kesäkauden (1.5.-31.8.) ulkopuolella jäsenmaksun hinnalla. Käyttöoikeus koskee sekä kenttää että kentältä löytyviä esteitä. Kesäkauden ulkopuoliseen käyttöön et tarvitse talkoopisteitä. Kentän varaus tehdään normaalisti Pihlajaniemen kentän varauskirjan kautta.

Ryhmäpaikan lunastaneilla on mahdollisuus varata itsenäiseen treeniin hallivuoroja vakiotreeniryhmävuorojen ulkopuolelta rajattomasti samaan hintaan. Lähtökohtaisesti hallissa ja / tai kentällä treenaavalla koiralla tulee olla vakiovuoroinen ryhmäpaikka lunastettuna. Treenattavan koiran ollessa estynyt, voi käyttää varakoiraa.  Saman päivän aikana ja yhdellä hallivuorolla saa treenata niin montaa koiraa, kuin vakioryhmäpaikkoja on lunastettu. Jos sinulla on useampi koira, joita haluat treenata tasapuolisesti ja mieluiten samalla hallikäynnillä, lunasta kaikille koirillesi vakioryhmäpaikka. Ohje koskee vakioryhmävuoroja ja itsenäisiä hallivuoroja.