Halli- ja kenttävuokran hinnasto

Vakiotreenipaikan lunastaneilla on mahdollisuus varata itsenäiseen treeniin hallivuoroja vakiotreeniryhmävuorojen ulkopuolelta ilman erillistä maksua. 

Treenattavan koiran ollessa estynyt, voi harjoituksissa käyttää varakoiraa.  

Saman päivän aikana ja yhdellä hallivuorolla saa treenata niin montaa koiraa, kuin vakioryhmä- tai itsenäisiä treenipaikkoja on lunastettu. Yksi hallivuoro voi olla pituudeltaan max 2h/treenaaja. Jos sinulla on useampi koira, joita haluat treenata tasapuolisesti ja mieluiten samalla hallikäynnillä, lunasta kaikille koirillesi joko ohjattu tai omatoiminen ryhmäpaikka tai itsenäinen omatoimipaikka.

Kesäkaudella ohjatun tai omatoimisen ryhmäpaikan omaava voi vakiovuorojen ulkopuolella treenata useampaakin koiraa samalla treenimaksulla. 

Hallivuokra ja kuukausikortti hallille

Jos sinulla ei ole vakiovuoroista treenipaikkaa, voit vuokrata hallia / kenttää tuntihinnalla vakioryhmäaikojen ulkopuolelta. Vakiovuorojen lukujärjestys löytyy kohdasta ”treenivuoron varaaminen”. Tuntihinnalla voi treenata useampi henkilö eli voit kerätä porukan tai käydä kimpassa kaverin kanssa ja jakaa maksun.

Tilojen vuokra ulkopuolisille toiminnanharjoittajille