Talkoovelvoite

Savonlinnan palveluskoirayhdistyksellä ei ole palkattuja työntekijöitä, vaan kaikki toimintamme on riippuvaista jäsentemme aktiivisuudesta. Vaikka yhdistyksemme ei tavoittele taloudellista voittoa, tarvitsemme tuloja muun muassa harjoitushallin vuokraan ja turvallisen harjoitteluvälineistön ylläpitoon. Edellämainittujen kulujen kattaminen pelkillä harrastemaksuilla nostaisi hinnat kohtuuttoman korkeiksi. Tästä syystä yhdistyksemme treeniryhmissä treenaamiseen liittyy talkoovelvoite. Tästä poikkeuksena on pelkän kesäkauden treenaajat, joilla ei ole talkoo- eikä edustuspakkoa. 

Vakiovuoroisen treeniryhmäpaikan säilyttämisen edellytyksenä on, että jäsen kerää tarvittavan määrän talkoopisteitä kalenterivuoden aikana. 

Talkoopisteiden keruuaika on yksi (1) kalenterivuosi (1.1. - 31.12.) Pisteitä ei siis voi kerätä ”pankkiin” seuraaville vuosille. Mikäli harrastajan jäsenyys katkeaa, myös talkoopistekertymä nollaantuu.

Myös yhdistykseen kuulumattomat perheenjäsenet ja kaverit voivat kerätä talkoopisteitä jäsenelle. Tuo siis kaverisi mukaan talkoisiin ja hanki tuplapisteet yhdellä iskulla!

Aktiivinen työ myös palkitsee tekijänsä. Yhdistys palkitsee vuosittain kauden aikana eniten pisteitä keränneen työmyyrän sekä sijoitukset 2.-4.

Jos jokin jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä talkoovastaavaan.