Kokoustiedote 15.8.2023

17.11.2023

-Koulutustoimikunta on jakanut syksyn treeniryhmät. Ryhmiin on ollut paljon tulijoita ja kun rallytokoryhmän kouluttajalle sopii; rallytokoryhmässä 8 koirakkoa. Myös agilityn omatoimiryhmässä nyt 8 koirakkoa ja mahdollisesti lisää pari koirakkoa voi olla tulossa. Omatoimiryhmässä 8 on ok, mikäli tulee lisää varataan lisää aikaa ryhmälle.

-Syksyn treeniryhmistä on tiedotettu hakijoita. Varmistathan paikkasi viimeistään sunnuntaina 27.8. koulutustoimikunta.savpk@gmail.com -Syyskausi alkaa 1.9., ohjatut ryhmät 4.9.

-Estehuutokauppa: hallituksen tulisi kartoittaa ylimääräiset, myytävät esteet. Talkootyönä kartoitustehtävä myytävistä esteistä, lista esteistä lähetetään hallitukselle hyväksyttäväksi. Estehuutokauppa pidetään sen jälkeen.

- Jussin Juoksujen tulot ilmoitetaan kunhan kaikki laskut on saapuneet.

- Yhdistyksen syyskokous päätettiin pitää keskiviikkona 15.11. klo 17.30 etäkokouksena. Syyskokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet. Kokouksessa valitaan seuraavan vuoden hallitus ja muut toimikunnat. Raisa Tiilikainen ilmoitti, ettei jatka puheenjohtajana eikä hallituksessa ajanpuutteen vuoksi 2024.